Bébi, gyermek, papucs, szandál, cipő

Az említett cipő illetve ruhabolt már sajnos nem üzemel. A Múzeum körúton volt megtalálható majdnem az ELTE BTK-val szemben. Jelen pillanatban a bezárt bolt kirakatait állványok takarják el.
Valószínű azt az épületet újítják fel aminek a tövében volt ez a bolt. Ebből kikövetkeztethető, hogy talán valami majd fog nyílni a helyén ha, a felújítási munkálatok befejeződtek.

inaplo.hu/neonvadaszat/n037

Neon

Érdekes módon ennek a bezárt üzletnek is fennmaradtak a neonfényei. Sok ilyen példával találkoztam ezen a környéken az elmúlt időszakban. Néhány neon jobb állapotban volt , néhány pedig kevésbé. Jelen esetben a Bébi, gyermek, papucs, szandál, cipő hajdani ruhabolt neonjairól az előbbi állítás nem feltétlen mondható el. Látszik az, hogy eléggé megrágta az idő vasfoga ezeket a neonokat, így abban sem vagyok igazán biztos, hogy üzemképesek. Meg már eléggé háttérbe szorultak a Múzeum körúton, az állványzat nem csak a boltot takarja ki, hanem a neonokat is nagyon durván, ahogy a képéken is látható. Mindenesetre megörökítésre kerültek ezek a neonok. 
Van egy olyan érzésem, hogy ezeket a neontáblákat hamarosan nem fogjuk tudni fellelni  eredeti helyükön.

Képek:
szandál

gyermek

cipő

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A neonfényes Budapest hírmondói

Kürt utcai tisztasági fürdő

Újpesti Áruház