Férfi fodrász

A Férfi fodrász felirat a Bethlen Gábor utca 5. szám alatt található, nem messze a Keleti pályaudvartól. A neonfelirat még továbbra is a helyén van. A pályaudvartól gyalog könnyen megközelíthető.

2010-es kép
A jobboldalt látható képen, az évekkel korábbi állapotát tekinhetjük meg a feliratnak, amelyen jól látható, hogy a neonfelirat még a helyén van, a neoncsövek is a tartópanelekre vannak rögzítve. 
A fodrász szalon nem sokat változott az elmúlt 6 év alatt, egy átfestést leszámítva, amely a lentebbi képen is látható. A külseje hasonlóan néz ki a mai napig, és továbbra is fogad vendégeket az üzlet. 
A felirat állapota az egyetlen ami változott. Az elmúlt időszakban tovább rongálodótt a felirat, bár a két képet összehasonlítva ez a különbség nem annyira látványos.
Az alább látható képen látszik, hogy a neoncsövek egy része már elvált a tartópaneltől, (főleg a 'f' betű) és már nincs teljesen odarögzülve, ugyanakkor már évek óta nem világít a neonfelirat. A bolt kinézete, a környezet sem sokat változott a két kép készítése óta, az épület, melyben helyet foglal az üzlet sem változott. Egyedül egy kisebb fa nőtt az üzlet elé.

A felirat jelenlegi állapota 2016-ban
Képek forrásai:
http://inaplo.hu/neonvadaszat/original/6967.jpg
http://inaplo.hu/neonvadaszat/2016/n069.jpg

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A neonfényes Budapest hírmondói

Kürt utcai tisztasági fürdő

Újpesti Áruház