Kiskakukk étterem

A Pozsonyi úton található Kiskakukk étterem igazi időutazásra invitálja vendégeit. Az 1910-es években épült éttermet a mai napig a kor romantikus szelleme lengi körbe. Közel helyezkedik a mindig nyüzsgő Szent István körúthoz, mégis egy félreeső csendesebb helyen fekszik, így a város mozgalmas szívében is egy meghitt találkozó hellyel szolgál. A nagy múltra visszatekintő étterem máig az alapítók szándékainak megfelelő színvonalat hozza. A magyar polgári és nemzetközi konyha különlegességei mellett kiváló borokkal kínálnak. A vendégek többnyire elégedettek a kiszolgálással és a pompás ételekkel is, de leginkább az étterem hangulata miatt látogatnak vissza olyan sokan.
A neonon az étterem címerállatát láthatjuk, illetve zöld alapon piros felirattal az étterem nevét.
Kevés változáson esett át az elmúlt évekhez képest. Egyetlen szembetűnő változás, hogy a piros körvonal eltűnt a kakukk fejéről. A betűk már évekkel ezelőtt sem voltak tisztán kivehetők, állapota akkor is elhanyagolt volt. Azonban nem szabad a külső alapján ítélni, hiszen maga az étterem belülről nagyon igényes és tiszta, amiről a weblapján és Facebook oldalán is meggyőződhetünk. Az emberek örömmel étkeznek itt, ezért is lehet, hogy több portálon 4.5-ös vagy annál magasabb értékelést kapott.

Az étterem néhány egyedi videófelvételt is megosztott a YouTube-on, ahol az étterem bemutatása mellett ínyenc receptek elkészítése is terítékre kerül. Ilyen például ez a gombával és cukkinivel töltött pulykamell recept: 



Pontos cím:
1137 Budapest, Pozsonyi út 12.

Források:

Képek:

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A neonfényes Budapest hírmondói

Kürt utcai tisztasági fürdő

Újpesti Áruház